Laatst bijgewerkt: 12-10-2021

Onze selectiecriteria

18Onderzochte producten

20Bestede uren

2Beoordeelde onderzoeken

93Verzamelde opmerkingen

Hallo, welkom bij ReviewBox Brasil! Het artikel van vandaag is speciaal, in feeststemming, want we gaan je helpen het beste kerstcadeau voor je vriendin te kiezen, het cadeau dat in je zak past en ook in haar hart. Kerstcadeautjes geven aan onze geliefden is iets heel plezierigs.

Hen kiezen, echter, niet zo veel. We willen hen altijd zo veel mogelijk plezier doen en, op de een of andere manier, al onze gevoelens samenvatten in een ingepakte doos. Ingewikkeld, nietwaar? Maar wees gerust, want in de Gids hieronder geven we je alle tips om het ideale geschenk te kiezen.
Belangrijk om te weten

 • Er is geen tekort aan soorten geschenken. Er zijn meer creatieve, andere meer klassieke, en natuurlijk romantische.
 • Er zijn ook cadeaus voor alle budgetten, dus geen gekkigheid voor de liefde, hè?
 • Met Kerstmis is de tijd van cadeaus geven meestal druk, met veel dozen, pakjes en knuffels. Vergeet dan niet om een heel bijzondere cadeauverpakking te maken.

Dit vindje misschien ookleuk

 • Damesparfum: Welke is het beste voor jou op 2021?
 • Julia Quinn boeken: Hoe kies je de beste op 2021?

Het kerstcadeau voor je vriendin is iets heel persoonlijks en intiems, maar toch is het moeilijk kiezen. Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld met enkele van de beste keuzemogelijkheden, om je een leidraad te geven bij je keuze, of, wie weet, je probleem op te lossen.

Winkelgids

Een van de factoren die het kiezen van een cadeau voor je vriendin tot een ingewikkelde taak maken, is dat de mogelijkheden even uitgebreid zijn als het aantal producten dat op de markt is.

Alles kan immers een goed kerstcadeau zijn, als je maar goed kiest. In deze Winkelgids helpen we je echter door dit terrein wat af te bakenen, met voorbeelden van de meest voorkomende cadeaus, het indelen van bepaalde soorten cadeaus, en het delen van waardevolle tips voor de levertijd.

Imagem mostra uma mulher oferecendo um presente para uma mulher à sua frente, que tem o rosto coberto pelas próprias mãos.

Er zijn verschillende manieren om je vriendin een cadeau voor Kerstmis te geven. (Bron: Daria Shevtsova / Pexels)

Wat is een goed kerstgeschenk voor vriendin?

Uiteindelijk is wat een geschenk tot een goed geschenk maakt de goedkeuring van de persoon die het ontvangt. Je kunt echter dichter bij die validatie komen door aan een paar eenvoudige maar belangrijke punten te denken. Ten eerste moet een goed geschenk niet herhaald worden, wat nogal voor de hand ligt. Dan moet het nauw verbonden zijn met het universum van wie het geschenk ontvangt, dat kan zijn van interesses tot routine, van behoeften tot verlangens.

Dan is er de relatie met het moment. Kerstmis is een warme afspraak, van genegenheid en familie. Een lingerie, bijvoorbeeld, kan uit de hand lopen en bovendien je vriendin in verlegenheid brengen als het tijd is om cadeautjes uit te wisselen.

Tenslotte is er de presentatie. Het heeft geen zin mooie sieraden te hebben als ze niet in een even mooi doosje zitten, met een verpakking die een zekere spanning opwekt, en een goed gemaakte strik die ze met alle nieuwsgierigheid van de wereld kan openen.

Imagem mostra um amontoado de caixas de presente, com a primeira caixa do quadro no foco seletivo.

Een goed kerstcadeau moet context hebben voor de datum, verband houden met het universum van je vriendin, en goed gepresenteerd worden.(Bron: freestocks.org/ Pexels.com)

Wat zijn de meest voorkomende kerstcadeaus voor vriendinnen?

Er zijn een aantal cadeaus die als klassieke cadeaus voor vriendinnen zijn aangemerkt. Ze lijken voor de hand liggend, gewoontjes zelfs, maar ze zijn alleen zo omdat ze in feite heel goed zijn, en de meeste vriendinnen en vrouwen over de hele wereld er een plezier mee doen.

Het zijn geschenken die gewoonlijk met de vrouwenwereld geïdentificeerd worden, maar zelfs nu hebben ze genoeg aantrekkingskracht om deze barrière te overwinnen. Ook al wordt een gave ten onrechte met slechts één geslacht geassocieerd, wil dat nog niet zeggen dat het slecht is. Hoe dan ook

 • Parfums, crèmes, zepen en andere geparfumeerde huidverzorgingsartikelen zijn een grote hit. Iedereen wil toch lekker ruiken, nietwaar?
 • Chocolaatjes worden veel gebruikt, niet alleen omdat ze erg lekker zijn, maar ook omdat ze in mooie doosjes en wikkels zitten;
 • Horloges, halskettingen, oorbellen en andere sieraden en versieringen zijn onfeilbaar. Ze zijn elegant, veelzijdig en heel mooi.
 • Jurken, tassen en andere kledingstukken worden meestal zeer goed ontvangen, maar ze kunnen lastig zijn, want de juiste modellen hangen veel af van de smaak van de begaafde. Bij kleding is er ook nog de vraag naar de juiste maat en maat.

Waarom een creatief kerstcadeau aan vriendin geven?

Er is geen tekort aan redenen om deze kerst een creatief cadeau aan je vriendin te geven. Als we het over creatieve cadeaus hebben, bedoelen we in feite cadeaus die het patroon doorbreken van de in de vorige paragraaf genoemde cadeaus, die meer met je vriendin te maken hebben dan met wat gewoonlijk over cadeaus gedacht wordt. Hoe dan ook, creatieve cadeaus zijn in de eerste plaats goed, omdat ze een meer gecontroleerd budget kunnen hebben.

Niet dat ze per se goedkoper of duurder zijn, maar, vooral met Kerstmis, kunnen ze “ontsnappen” aan de traditionele hoge prijzen van de winkels. Dan zijn het originele geschenken, die je vriendin waarschijnlijk niet zal hebben, al gewonnen heeft of nog zal winnen. Punten voor jou. Creatieve geschenken tonen ook een grotere bezorgdheid van jouw kant om je geliefde te behagen.

Meer punten voor jou, een grotere glimlach op haar gezicht. Maar wees gewaarschuwd, want als het al moeilijk is om een cadeau te kiezen, kan het nog moeilijker zijn om voor een creatief cadeau te kiezen.

 • Denk van tevoren na, plan, onderzoek.
  Voordelen
  • Budgetbeheerst
  • Origineel
  • Toont genegenheid
  Nadelen

  Heeft planning en meer onderzoek nodig

Hoe maak je een verrassingskerstcadeau voor je vriendin?

Er zijn twee mogelijke soorten verrassingen voor het kerstcadeau voor je vriendin. De eerste is door haar iets te geven dat ze altijd al gewild heeft, waar ze commentaar op had, maar niet per se verwachtte, zoals een jurk waar ze het langst naar gekeken heeft in een etalage of een tablet dat je haar op internet zag onderzoeken.

De andere soort verrassing houdt een beetje verband met de bovenstaande, want het moet natuurlijk iets zijn waar ze betrekking op heeft of waar ze een bepaald verlangen naar heeft, maar in plaats van een product een ervaring, zoals een etentje in een restaurant dat ze altijd al heeft willen kennen, een reis, een cursus, naast andere activiteiten.

In dit geval is een verrassing het beste iets voor één dag, zoals een etentje, een toneelstuk, een verblijf in een hotel, kortom iets dat je samen met jou kunt beleven.

Imagem mostra um homem cobrindo os olhos de uma mulher sentada à sua frente, que sorri enquanto segura uma caixa de presente. Ambos usam toucas de natal.

Verras je vriendin met iets dat ze altijd al wilde hebben of altijd al wilde doen.(Bron: Bernard Bodo/ 123rf.com)

Wat zijn de beste kerstcadeaus voor een romantische vriendin?

De beste tip die we je romantische vriendin als cadeau kunnen geven is niet om een product aan te duiden, maar om het belang van de presentatie te benadrukken.

Beknibbel niet op de verpakking, met een persoonlijke boodschap.

Bespaar niet – tijd, moeite, geld, wat dan ook – om een mooi pakje te maken, en met een persoonlijke boodschap die haar en je liefde uitlegt, context geeft of verheerlijkt. Een andere tip is om te proberen dit geschenk helemaal goed voorbereid te geven voor je naar je kerstdiner of familiefeest gaat. Zo kun je wat tijd hebben om van elkaar te genieten.

Koopcriteria: Hoe kies je een kerstcadeau voor je vriendin

Als het nog steeds moeilijk is om een kerstcadeau voor je vriendin te vinden, wat denk je er dan van om buiten de doos te denken? Daarom denken we hieronder, in plaats van aan producten, aan haar, aan jou en aan je relatie. Dit zijn tenslotte koopcriteria, en moeten helpen als het tijd wordt om te kiezen.

Haar voorkeuren en interesses

Wat je vooral moet leiden zijn de voorkeuren en interesses van je vriendin. Houdt ze van films? Je kunt haar posters cadeau doen om haar huis mee te versieren. Houdt ze van voetbal? Je kunt een mooi tenue van een nationaal team geven. [

su_note] Een tip om de smaak van je geliefde beter te ontdekken is om te proberen haar voor jezelf te beschrijven, maar dan met één woord, zoals “filmliefhebber”, “kok”, “sportief”, enzovoort.[/su_note]

Het gaat erom dat je je cadeau afstemt op haar smaak, en niet alleen in “klassieke” vriendinnencadeaus. En het hoeft niet eens duidelijk te zijn. Je hoeft bijvoorbeeld geen boek te geven als ze van boeken houdt. Je kunt haar een mooi notitieboekje geven om punten, ideeën en gedachten op te schrijven die uit haar lectuur naar voren komen.

Imagem mostra um mulher sorrindo para a câmera, enquanto segura uma outra câmera fotográfica com as duas mãos, na altura do peito.

Als je vriendin graag tijd doorbrengt met het bekijken van foto’s, waarom geef je haar dan geen fototoestel cadeau? (Bron: Joshua Mcknight/ Pexels.com)

Dating time

Dating time is een goede gids voor je keuze. Als je bijvoorbeeld een lange relatie hebt, hoef je niet per se indruk op je meisje te maken met je cadeau zoals je deed aan het begin van de verkering. In plaats daarvan kun je denken aan dingen die jullie tijd samen wat meer zullen vertegenwoordigen, als erkenning van je diepe kennis van haar en haar routine. Tegelijk kun je je langer durende cadeaus veroorloven, zoals juwelen of kleren voor haar om te dragen als ze met je uitgaat.

Budget

We weten dat het moeilijk is een prijs te zetten op liefde, dus zelfs jij zou budgettering als objectief criterium moeten gebruiken, om je keuze gemakkelijker te maken in plaats van je spaargeld ingewikkeld te maken. Je kunt bijvoorbeeld een maximum prijs instellen. Met je geldlimiet kun je dan je mogelijkheden verkennen, tussen de verschillende soorten cadeaus die we eerder voorstelden.

Imagem focar no colar no pescoço de uma mulher, que sorri enquanto segura um papel com o conteúdo desfocado.

Het instellen van een maximum prijs kan je keuze gemakkelijker maken. (Bron: Godisable Jacob/ Pexels.com)

Vorige Geschenken

Vergeet de vorige geschenken niet! En voor alle gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, en Kerstmis zelf. Het idee hier gaat echter verder dan het voorkomen van herhaalde geschenken. Gebruik vorige geschenken als basis om je geschenk voor deze Kerst te verbeteren.

Onthoud die welke werkten, zoals de crème die ze elke week gebruikt, of het boek waar ze het altijd over heeft, en zoek naar gemeenschappelijke punten met de volgende. Geschenken die niet werkten mag je ook niet vergeten!

Waarom kun je ons vertrouwen?