Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

26Onderzochte producten

47Bestede uren

28Beoordeelde onderzoeken

78Verzamelde opmerkingen

Een fietssnelheidsmeter is een apparaat dat de snelheid van je fiets meet. Het kan op het stuur of op de stuurpen gemonteerd worden en geeft je een nauwkeurige lezing van hoe snel je gaat in mijl per uur (MPH) of kilometer per uur (KPH).
Fiets snelheidsmeter: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste fiets snelheidsmeter: Onze selectie

Flouco Fietscomputer

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

De Flouco Fietscomputer is de beste manier om je ritten bij te houden. Met zijn high-end chip en geïmporteerde smartchips biedt hij draadloze prestaties die ervoor zorgen dat elk moment correct wordt geregistreerd. Het hoge-resolutie LCD scherm met groene achtergrondverlichting maakt het gemakkelijk om de gegevens overdag of ’s nachts af te lezen, terwijl de 25 functies hem tot de meest uitgebreide fietsmeter op de markt maken. Hij is ook stof- en waterdicht, zodat hij perfect is voor gebruik buitenshuis.

Fietssnelheidsmeter – Krijg nauwkeurige metingen van je snelheid, afstand en tijd.

Deze uiterst nauwkeurige gegevenssnelheidsmeter is perfect voor elke fietsliefhebber. Met zijn draadloze radio met analoge codering krijg je tijdens het fietsen betrouwbare gegevens over je snelheid, afstand en tijd. Het HD scherm voor buiten is perfect voor zonnige dagen, en de achtergrondverlichting maakt hem ook ’s nachts goed zichtbaar. De 3v-cr2032 batterij zorgt voor een lange levensduur, zodat je kunt genieten van ritjes op afstand. Het stijlvolle driedimensionale ontwerp laat je fiets opvallen tussen de rest. De automatische docking functie begint je bewegingsspoor op te nemen zodra je in beweging komt, en de automatische opslagfunctie houdt je totale aantal kilometers en je rijtijd bij.

De perfecte fietscomputer

Deze fietscomputer is perfect voor de moderne fietser. Hij heeft alle functies die je nodig hebt om je vorderingen bij te houden en je prestaties te verbeteren. De groene achtergrondverlichting maakt hem in alle omstandigheden gemakkelijk af te lezen, en de 16 functies maken hem tot een veelzijdig hulpmiddel voor elke fietser. Het waterdichte ontwerp betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadiging door weer of zweet, en de eenvoudige omtrek staat mooi op elke fiets. De automatische inschakelfunctie zorgt ervoor dat je nooit een rit mist, en de ingebouwde scroll schakelaar maakt het gemakkelijk meteen te beginnen met het bijhouden van je vorderingen. Als je problemen hebt met deze fietscomputer, staat onze klantenservice je graag te woord.

Bekabelde fietscomputer met minimalistisch ontwerp

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Deze fietscomputer is een bedrade fietscomputer met een minimalistisch ontwerp, dat fietsers het minst stoort. Het scherm is compact maar toch gemakkelijk te bedienen en af te lezen. Slechts twee tiptoetsen (mode en set) onderaan voor eenvoudige bediening, de batterij gaat bij normaal gebruik een half jaar mee. Multifunctionele fietssnelheidsmeter: Met in totaal 22 functies kan onze fietscomputer gebruikt worden om je snelheid, afgelegde afstand en rittijd te meten. Hij heeft een automatische geheugenfunctie en kan gebruikt worden voor racefietsen, mountainbikes en de meest gangbare fietsen. Geschikt voor gewone fietsers, maar ook voor fitness enthousiastelingen die langere afstanden afleggen. IP54 waterdicht ontwerp: De omtrek van deze fietscomputer is eenvoudig en cool, en het waterdichte ontwerp maakt hem duurzamer, zodat hij altijd modieus en nieuw blijft. Automatische start/stop functie: De fietscomputer schakelt automatisch uit de slaapstand als je de fiets beweegt. Je zult er dus lang plezier van hebben door zijn duurzame constructie. Gemakkelijk installeren en in gebruik nemen: Volg gewoon de instructies in de bijgeleverde handleiding (misschien niet beschikbaar in het Nederlands). Met de montageset kun je hem gemakkelijk aan de fiets bevestigen

Fiets snelheidsmeter: Vaak gestelde vragen

Welke soorten fietssnelheidsmeters zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee hoofdsoorten fietssnelheidsmeters. De eerste is de traditionele analoge stijl met een wijzerplaat erop, die eruit ziet als een ouderwetse autosnelheidsmeter. Dit type fietscomputer kun je aan je stuur of stuurpen bevestigen, meestal met ritssluitingen of klittenband. Deze werken goed voor fietsers die tijdens het fietsen de voorkeur geven aan iets eenvoudigs dat ze in één oogopslag kunnen aflezen, maar ze zijn niet zo nauwkeurig als digitale modellen. Ze hebben ook de neiging sneller te verslijten dan modernere toestellen, omdat er bewegende delen bij betrokken zijn, zoals tandwielen en veren in het toestel zelf, die na verloop van tijd door regelmatig gebruik (en misbruik) stuk gaan.

De tweede soort fietscomputers heet “digitaal” omdat ze elektronische onderdelen gebruiken in plaats van mechanische zoals die in analoge computers voorkomen; dit maakt ze veel duurzamer omdat je geen tere stukjes hebt die afbreken na langdurig gebruik (of zelfs maar gewoon dagelijks gebruik). Digitale computers zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waaronder draadloze versies waarbij je maar één kleine zender nodig hebt die rechtstreeks op je wielnaaf wordt bevestigd, zodat je bij het gebruik van deze apparaten niet overal draden hebt lopen – ideaal als je iets straks wilt zonder al te veel kabels te hebben

Een goede fietssnelheidsmeter moet gemakkelijk te monteren zijn, nauwkeurig en betrouwbaar. Hij moet ook een achtergrondverlichting hebben voor gebruik ’s nachts. Met de beste fietscomputer kun je je afgelegde afstand bijhouden, evenals het aantal calorieën dat je tijdens elke rit verbrandt.

Wie moet een fietssnelheidsmeter gebruiken?

Antwoord: Iedereen die op een fiets rijdt zou er een moeten gebruiken. Ze zijn geweldig voor training, wedstrijden en gewoon om te weten hoe snel je gaat op je dagelijkse woon-werkverkeer.

Op basis van welke criteria moet je een fietssnelheidsmeter kopen?

Het eerste en voornaamste criterium is dat de fietssnelheidsmeter duurzaam moet zijn, gemakkelijk in het gebruik en hij moet nauwkeurig je snelheid meten. Op basis van deze drie basiskenmerken of criteria kun je gemakkelijk een goede fietssnelheidsmeter voor jezelf kiezen.

Bij het vergelijken van een fietssnelheidsmeter is het belangrijk op de volgende dingen te letten: De nauwkeurigheid van de snelheidsmeter. Hij moet de werkelijke snelheid zo goed mogelijk benaderen. Dit garandeert dat je aflezingen nauwkeurig en betrouwbaar zijn als je ze op verschillende terreinen of ondergronden gebruikt.

Hij moet de werkelijke snelheid zo dicht mogelijk benaderen. Zo zijn je metingen nauwkeurig en betrouwbaar als je ze op verschillende terreinen of ondergronden gebruikt. Hoe gemakkelijk is hij te gebruiken? Sommige modellen komen met ingewikkelde bediening die het gebruik kan bemoeilijken, vooral als je er nog nooit een gebruikt hebt, terwijl andere misschien extra functies vereisen zoals hartslagmeters of cadanssensoren, die meer kosten maar in ruil daarvoor ook meer functionaliteit opleveren . Je hebt iets nodig dat eenvoudig genoeg is zodat zelfs beginners gemakkelijk kunnen uitvinden hoe ze werken zonder onderweg problemen te ondervinden. Bovendien kan het zijn dat sommige fietscomputers niet al deze functies tegelijk bieden waardoor hun prijs hoger is dan die van degenen die wel alles in één pakket bevatten . Houd dus ook met deze factor rekening.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een fietssnelheidsmeter?

Voordelen

Een fietssnelheidsmeter is een geweldig hulpmiddel voor fietsers. Je kunt er je vorderingen mee volgen en bijhouden hoe snel je gaat, wat de prestaties na verloop van tijd kan helpen verbeteren. Het mooiste van het gebruik van zo’n apparaat is dat het gemakkelijk te gebruiken is en geen extra training of uitrusting vereist om de fietser in staat te stellen zijn huidige snelheid snel en gemakkelijk af te lezen terwijl hij op de weg of het pad rijdt.

Nadelen

De nadelen van een fietssnelheidsmeter zijn dat ze niet zo nauwkeurig zijn als de op GPS gebaseerde toestellen, en dat ze moeilijk te installeren kunnen zijn.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • HibiscusElla
  • DUAO
  • Flouco

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Fiets snelheidsmeter in onze review kost ongeveer 3 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 37 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies