Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

27Onderzochte producten

42Bestede uren

11Beoordeelde onderzoeken

133Verzamelde opmerkingen

Een Vistent is een tent die je voor 500 goud in de winkel kunt kopen. Je kunt er overal mee vissen, ook als er geen water in de buurt is.
Vistent: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste vistent: Onze selectie

Houd je tent op zijn plaats met deze stevige stalen grondpennen

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een manier om je tent stevig op zijn plaats te houden, waar je ook bent? Zoek niet verder dan deze stevige stalen grondpennen. Met een praktische opbergtas erbij zijn ze perfect voor kamperen, vissen en festivals. De t-kop en schroefdraad maken ze gemakkelijk te gebruiken op elke soort ondergrond, terwijl de lengte van 21 cm zorgt voor een diepe en stevige houvast.

De perfecte bivvy voor 1-3 personen

Deze bivvy is perfect voor 1-3 personen en is gemaakt van waterdichte hydrostatische stof 210d pu nylon. Hij heeft een waterkolom van 10.000 mm en afmetingen van 325cm x300cm x162cm. Het transport formaat is erg klein met slechts 120cm x 26cm x 26 cm en hij weegt slechts 15kg. Dankzij de stokken die met elkaar verbonden zijn door een rubber composiet ‘één-stoks systeem’, is deze bivvy heel snel op te bouwen en weer af te breken. Hij wordt geleverd met een tentvloer met rits, regenbescherming voor de ramen met muskietengaas en ingang, tentharingen, en draagtas incl. rubberen hamer

De perfecte tent voor alle weersomstandigheden

Zoek je een tent die je droog houdt, wat het weer je ook voor de voeten werpt? Zoek niet verder dan deze bivvy. Deze tent is gemaakt van waterdicht, hydrostatisch materiaal en is ontworpen om zelfs de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Met zijn getapete naden en waterdichte ritsen houdt hij je de hele nacht behaaglijk als een insect in een kleed. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle ramen voorzien van muskietennetten en afdekhoezen, zodat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat vervelende insecten je niet lastig vallen terwijl je slaapt.

30 Seconden montage Vistent

Deze tent is perfect voor vissen en buitenactiviteiten. Hij is in slechts 30 seconden helemaal op te zetten en weer af te breken, waardoor hij erg handig in gebruik is. De afmetingen van de tent (h x b x d) zijn 1,90 x 1,80 x 1,80 m (het midden van de tent is de maat groter), waardoor hij groot genoeg is om er comfortabel twee personen in te laten. Er is ook een rits in het midden van de voorkant voor een gemakkelijke instap, en een raam aan elke kant met muskietengaas om ongewenste insecten buiten te houden.

Vistent: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Vistent zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten vistententen. De ene is de traditionele tent die je zelf kunt opzetten, en de andere is een pop-up stijl tent die een automatisch framesysteem heeft om het opzetten te vergemakkelijken. Het laatste type zal duurder zijn, maar het is beslist de moeite waard als je elke dag minder tijd wilt besteden aan het opzetten of afbreken van je onderkomen.

Een goede vistent moet licht van gewicht zijn, gemakkelijk op te zetten en voldoende ruimte bieden voor jou en je uitrusting. Hij moet ook duurzaam zijn, zodat hij de natuurelementen kan weerstaan.

Wie moet een vistent gebruiken?

Iedereen die het meeste uit zijn vistrip wil halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren visser, onze vistententen zijn ontworpen voor comfort en gemak.

Op basis van welke criteria moet je een Vistent kopen?

De belangrijkste factor is je budget. Ga voor het exemplaar dat in je prijsklasse past, maar let ook op andere factoren zoals duurzaamheid en draagbaarheid.

Het vergelijken van de prijs van de Vistent en de eigenschappen ervan is een cruciaal punt om op te letten. Het geeft je een duidelijk beeld over waar je nu precies je geld voor betaalt. Vergeet ook niet na te gaan of er garanties op zijn voor allerlei soorten schade of fabricagefouten.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Vistent?

Voordelen

Vistententen zijn een prima manier om comfortabel en stijlvol het water op te gaan. Ze bieden schaduw, bescherming tegen wind, regen of sneeuw en zijn snel door één persoon op te zetten.

Nadelen

De Vistent is een eenmalig te gebruiken voorwerp, dus je kunt alleen vissen in het gebied waar hij staat. Verplaats of verniel je je tent dan zijn er voor die dag geen visplekken meer. Ook als een andere speler je tent vernielt terwijl je er niet bij bent, krijgt hij alle voorwerpen die erin liggen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Coleman
  • Pukkr

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Vistent in onze review kost ongeveer 45 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 2314 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies