Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

27Onderzochte producten

55Bestede uren

10Beoordeelde onderzoeken

123Verzamelde opmerkingen

Een fietshelm met vizier is een soort helm met een bevestigd vizier voor extra bescherming tegen de zon. Het belangrijkste doel van dit soort helm is je ogen en gezicht te beschermen tegen UV-stralen, en tegen brokstukken of andere voorwerpen in de lucht terwijl je op je fiets rijdt.
Fietshelm met vizier: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste fietshelm met vizier: Onze selectie

Fietshelm met hekbescherming en LED achterlicht

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een fietshelm van professionele kwaliteit die je de best mogelijke bescherming biedt terwijl je de trails op gaat? Zoek niet verder dan dit bijzondere ontwerp van ons team van experts. Deze helm biedt meer bescherming tegen afrasteringen en een vizier om je gezicht te bedekken tegen de zon en af en toe een boomtak. Plus, met 21 ventilatieopeningen is hij ontworpen om de luchtweerstand te verminderen en je koel te helpen houden, zelfs als je bij warm weer rijdt. De helm heeft ook een afneembaar magnetisch brilvizier dat als zonnebril gebruikt kan worden. Het houdt sterke UV stralen tegen met zijn UV400 beschermingsgraad en helpt wind en zand uit je ogen te houden. En als je ’s nachts rijdt, helpt het LED achterlicht om degenen achter je duidelijk je richting te laten zien.

De Perfecte Mountainbike Helm

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een mountainbike helm die je veilig en comfortabel houdt tijdens je ritten? Zoek niet verder dan de magneetbril. Deze helm is uitgerust met sterke magneten die fel licht en wind kunnen tegenhouden, en ook bij hoge snelheid een helder zicht bieden. Het heldere LED achterlicht helpt mensen achter je duidelijk je richting te zien, terwijl het afneembare zonnevizier je ogen beschermt tegen zonlicht en regen. Met de hoofdmaatverstelknop op de rug kun je de pasvorm tijdens het rijden aanpassen, en de ademende ventilatie houdt je koel op warme dagen.

Krijg de bescherming die je nodig hebt met onze fietshelm met professionele PC behuizing.

Zoek je een bescherming van professionele kwaliteit die je veiligheidsprestaties beslist verbetert en mogelijk je leven kan redden? Zoek niet verder dan onze geïmporteerde PC behuizing met hoge dichtheid en superieure technologie. Deze fietshelm heeft ook een LED lampje voor extra veiligheid, zodat je goed zichtbaar bent en beschermd tegen tegemoetkomend verkeer. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook een verstelbare hoofdomtrek, zodat hij voor alle gebruikers comfortabel en goed past. Plus, het stijlvolle ontwerp met afneembare rand is perfect voor die warme zomerdagen. Tenslotte zijn al onze klanten automatisch gedekt door onze half jaar garantie in geval van kwaliteitsproblemen of ontevredenheid. Wacht dus niet langer en bestel nu.

Fietshelm met volledige bescherming

Zoek je een fietshelm die je volledige bescherming biedt? Zoek niet verder dan deze helm, gemaakt met in-mold technologie met een hoge dichtheid pc schaal en eps schuimmateriaal. Deze helm kan de meeste verwondingen bij een ongeluk opvangen, waardoor hij een goede keuze is voor veiligheidsbewuste fietsers. Het lage gewicht van 330g betekent dat hij niet te veel gewicht aan je hoofd toevoegt, en het ventilatiegaas helpt je koel te blijven op warme dagen. Het LED achterlicht heeft drie lichtstanden (continu, knipperend, pulserend) en wordt gevoed door een CR2032 batterij. Deze helm wordt ook geleverd met een magnetische bril en een afneembaar vizier, zodat hij een veelzijdige keuze is voor elke rijder.

Fietshelm met vizier: Vaak gestelde vragen

Welke soorten fietshelmen met vizier zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee hoofdtypen fietshelmen met vizier. Het eerste type is een helm met harde schaal, die het hele hoofd bedekt en geen ventilatieopeningen heeft waar lucht door kan stromen. Deze helmen bieden meer bescherming dan een helm met zachte schaal, maar kunnen zwaarder, heter en minder comfortabel zijn bij warm weer. In soft shell fietshelmen zijn veel kleine gaatjes ingebouwd, zodat ze geen hitte binnenin vasthouden zoals harde shells doen. Ze hebben ook de neiging dichter rond je gezicht te passen waardoor je een beter zicht hebt tijdens het rijden op ruw terrein of paden met veel bomen en struikgewas langs de kanten van het pad.

Een goede Fietshelm Met Vizier moet goed gemaakt en stevig zijn. Hij moet ook comfortabel zijn om te dragen, gemakkelijk in het gebruik, en een stijlvol ontwerp hebben waardoor hij bij je outfit past. Natuurlijk zijn al deze eigenschappen nutteloos als het product niet voldoende bescherming biedt wanneer je die het meest nodig hebt.

Wie moet een Fietshelm met Vizier gebruiken?

De fietshelm met vizier is een geweldige helm voor iedereen die op straat, op het pad of in het park fietst. Hij is ook ideaal voor wie op scooters en skateboards rijdt. Deze helm heeft een verstelbaar pasvormsysteem dat het gemakkelijk maakt hem precies goed te krijgen, zodat je je kunt concentreren op plezier maken in plaats van je zorgen te maken over je veiligheidsuitrusting.

Op basis van welke criteria moet je een Fietshelm Met Vizier kopen?

De keuze van een Fietshelm met Vizier moet afhangen van de gebruiker. Mensen hebben verschillende behoeften en eisen aan Fietshelmen, dus er is geen pasklare oplossing. Maar onze TOP lijst geeft je wel enkele richtlijnen die je helpen de juiste keuze te maken.

Zorg ervoor dat je de productdetails bekijkt van elk voorwerp dat je van plan bent te kopen. Dit omvat ook de afmetingen, het gewicht en het materiaal. Let ook op wat gebruikers er online over zeggen voordat je een Fietshelm Met Vizier voor je kind of jezelf koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Fietshelm Met Vizier?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een fietshelm met vizier is dat hij extra bescherming biedt voor de ogen. Dit kan vooral nuttig zijn bij het fietsen in fel zonlicht of ’s nachts, en ook bij regenachtig weer. Een vizier helpt ook om stof en vuil uit je gezicht te houden terwijl je fietst, wat ze ideaal maakt voor gebruik op off-road paden waar er misschien niet veel zicht is door hoge grassen of struiken langs de weg. Een andere leuke eigenschap van deze helmen is dat ze meestal een uitgebreid gebied achteraan hebben, zodat meer huid beschermd blijft tegen zonnebrand als je toevallig buiten fietst zonder vooraf zonnebrandcrème aan te brengen.

Nadelen

Er zijn geen nadelen verbonden aan een Fietshelm Met Vizier.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • SMINNG
  • ZYMWBDGD
  • SMINNG

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Fietshelm met vizier in onze review kost ongeveer 30 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 189 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies