Laatst bijgewerkt: 26-08-2021

Onze selectiecriteria

11Onderzochte producten

14Bestede uren

3Beoordeelde onderzoeken

58Verzamelde opmerkingen

De volgende informatie is bedoeld voor wie dit autoaccessoire wil aanschaffen. Of het nu is om kinderen te beschermen of om de interne hitte in de auto te verminderen, er is een toenemende tendens om zonneschermen voor auto’s aan te schaffen. Maar omdat dit een product vol details is, rijzen er veel vragen over hoe je het beste kunt kiezen. Opgelet: Koop geen zonnescherm voor auto’s voordat je de informatie in deze koopgids hebt gevolgd. We gaan diep op het onderwerp in om de geheimen te onthullen die in de produktie bestaan.
Belangrijk om te weten

 • Auto-zonnescherm is verkrijgbaar om op de voorste, achterste of zijruiten aan te brengen.
 • Er zijn versies die op de zijruiten geïnstalleerd kunnen worden met cartoonprenten, bedoeld om kinderen te beschermen.
 • De beste edities van zonnebrandcrème kunnen het gezichtsvermogen beschermen tegen zonnestralen en het auto-interieur koeler houden.

Beste Auto Zonnescherm: Onze selectie

Koopgids

Verantwoorde ouders mogen kinderen niet te lang aan de zon blootstellen, zelfs niet tijdens lange autoritten. Daarom neemt onder vaders en moeders de trend toe om zonnebrandcrème voor auto’s te kopen. Hieronder vind je informatie om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor zonnebrandcrème voor auto’s.

Uma menina pequena com o rosto próximo de uma janela aberta no banco traseiro de um carro em movimento

Zonnebrandcrème voor auto’s dient om kinderen te beschermen tegen UVA en UVB stralen (Bron: Angela Waye/ 123rf.com)

Wat is een zonnescherm voor auto’s?

Zonnescherm voor auto’s is een auto-accessoire dat werkt om een deel van het zonlicht dat de binnenkant van het voertuig bereikt te verminderen. Zonnescherm werkt om te voorkomen dat de zonnestralen het zicht van de bestuurder storen. De voorruitbeschermer versie is bedoeld om te voorkomen dat de onderdelen van de auto heet worden van de zonnestralen. Tegenwoordig zijn er ook zonneschermen voor auto’s die op kinderen gericht zijn. Deze producten worden gebruikt om kinderen te verdedigen tegen de schade van intens zonlicht.

Hoe gebruik je een kinder auto zonnebrandcrème?

Kinder auto zonnebrandcrème wordt opgevouwen in de verpakking geleverd. Om het goed te gebruiken moet je daarom eerst het product helemaal uitvouwen. Leg dan de plastic inzetstukken op de randen van het model, ze zitten al in de verpakking. Controleer grondig of de ruit droog en schoon is.

Wat zijn de voordelen van zonnebrandcrème voor auto’s?

In tropische landen met zonnige dagen is de aanwezigheid van zonnebrandcrème voor auto’s onmisbaar. Het beschermt de huid van kinderen, verbetert het zicht van de bestuurder en vermindert het warmtegevoel. Kinderen zijn dol op cartoon zonneschermen die helpen een persoonlijk tintje aan de autodecoratie te geven. We kunnen echter niet zeggen dat alleen een zonnescherm voor zijruiten iedereen in de auto kan beschermen. Het is ook de moeite waard op te merken dat gefilmde ramen in sommige gevallen meer bescherming bieden dan de zonwering.

[/cross_list] Houd de voor- en nadelen in de gaten:

Voordelen
 • Geen lijm nodig om te installeren
 • Er zijn zonneschermen voor achter-, zij- of voorruiten
 • Aangepaste versies
 • Bescherming tegen UVA en UVB stralen
 • Populaire prijzen
 • Gemakkelijk schoon te maken
Nadelen

Beschermt niet iedereen in de auto; Minder bescherming dan gefilmde ruiten; Zijschermen ontnemen het zicht van buiten

Wat is het beste type zonnescherm voor de auto?

Heb je al nagedacht? Koop je een zonnebrandmiddel voor de auto dat op de achterruiten werkt terwijl je eigenlijk alleen de zijruiten moet beschermen? Dit gebeurt vaak. Als je geen fouten wilt maken bij het kopen van een auto zonnebrandcrème, raden we je aan te leren wat de beste soorten auto zonnebrandcrème zijn

 • Sunbreaks;
 • Voorruitbeschermer;
 • Kinderzonnebrandcrème voor auto’s.

Hieronder staan de definities van elke versie van zonnescherm voor auto’s:

Zonnescherm

Het zonnescherm zit meestal standaard op de auto. Hij wordt bovenop de voorruit gemonteerd en helpt de schittering van de zon te verminderen die het zicht van de bestuurder aantast. Deze uitvoering is flexibel, zodat hij met een paar tikjes kan worden versteld om op de juiste manier te worden geplaatst volgens de voorkeur van de bestuurder of de passagiers op de voorstoelen.

Uma mão em cima do volante de um carro

Met het zonnescherm voor auto’s hebben bestuurders meer comfort bij het bekijken van de weg (Free-Photos/ Pixabay)

Voorruitbeschermer

Deze beschermer wordt gebruikt om de voorruit volledig te beschermen. Het moet gebruikt worden als de auto geparkeerd staat. Het wordt gebruikt om de hitte in de auto, veroorzaakt door de intense zonnestralen, te verminderen. Veel mensen gebruiken een stuk karton om de voorruit te beschermen, maar deze maatregel eindigt met het benauwd maken van de auto. Anderzijds is met een professioneel zonnescherm het gevoel van koelte binnenin de auto duidelijker.

Kinder zonnescherm voor auto

’s De zijruiten worden in het centrale deel bedekt door het zonnescherm, dat veel gebruikt wordt om kleine kinderen te beschermen. In die zin is het mogelijk de baby rustig en beschermd achter te laten, zelfs op lange reizen. Deze producties krijgen commentaar voor de verscheidenheid aan keuzemogelijkheden op het gebied van personalisatie. De beste producties vereisen het gebruik van niets kleefmiddel om snel geïnstalleerd te worden. Hieronder kun je de verschillen tussen de soorten autoverzonnebrandmiddelen begrijpen:

Zonneweringen Voorruitbeschermersa Zonneschermen voor kinderen in auto’s
Gebruik Boven de voorruit Op de para-brisa Op zijruiten
Beschermt bij rijdende auto Ja Nee Ja
Moeilijkheidsgraad installatie Middel Gemakkelijk Middel
Flexibiliteit in gebruik Ja Ja Nee
Beschermde personen Bestuurder en passagiersstoel voorin Allen in stilstaande auto door temperatuur te verlagen Mensen die op de achterbank zitten
Bescherming Ogen Temperatuur Huidverbranding of beschadiging door UVA en UVB stralen
Ontwerpmogelijkheden Weinig Weinig Veel

Aankoopcriteria: hoe vergelijk je modellen zonneschermen voor auto

Ben je het beu om in je auto te lijden onder de hitte vanwege je zonnescherm dat niet veel kwaliteit heeft? Dan is het tijd om te leren hoe je aanbiedingen beter kunt vergelijken om te voorkomen dat je het verkeerde product koopt. Volg deze vergelijkingscriteria:

De definitie van elk punt zie je hieronder:

Personalisatie

Als je er belang aan hecht de inrichting van de auto onberispelijk te houden, is het aan te bevelen een zonnescherm te kopen dat esthetisch past. Maak van de gelegenheid gebruik om op het internet te zoeken naar de verschillende ontwerpmogelijkheden voordat je de aankoop bevestigt van het eerste model dat je voor je vindt.

Opvouwbaar

De opgevouwen versies van het zonnescherm voor auto’s nemen minder plaats in bij het opbergen, en ze kunnen snel geïnstalleerd of gedemonteerd worden. Het enige probleem is dat er bij opvouwbare producties geen voorzieningen zijn zoals, bijvoorbeeld, de afstandsbediening.

Bediening

De versies die iets meer kosten en de modernste technologie hebben, bieden een soort afstandsbediening om het zonnescherm hoger of lager te zetten. Deze modellen zijn gemakkelijk te installeren, want er zijn geen plakfolies voor nodig.

Um carro com uma mulher dirigindo. No banco de trás existe um bebê em uma cadeirinha infantil.

Met een afstandsbediening kan mama het autozonnescherm openen of sluiten zonder de voorkant van het stuur te verlaten. (Bron: Martin Novak/ 123rf.com)

Maat

Om een grotere bescherming te krijgen, is het nodig een zonnescherm met een grotere diameter te kopen. Populaire modellen kunnen sterk in grootte variëren – let goed op. (Bron voor afgebeelde foto: Patryk KoÅ’mider/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies